Mireasa

Mireasa Episodul 94 din 28 Decembrie 2020

mireasa online

Denisa nu a fost atat de sinceră și directă precum se lăuda. Culmea că în casă merg relațiile, iar când ies afară se lovesc de realitatea cruntă: adică …”Trebuie să-l suport pe …și pe bune și în intimitate.” Să vedem dacă îl va accepta acum Nicole pe Cătălin. Astă-i un paradox pentru mine, și anume cum te poți săruta cu cineva în văzul lumii, lumea fiind martoră atingerilor, săruturilor, chiar fazelor penibile care se pot ivi, dar nu te poți săruta în intimitate, nu poți avea o relație la care poți să pui punct oricând fără a te face și de râs. Acest lucru spune multe despre oameni, despre carcaterul lor, ce pot face pt bani, faimă sau ce alegeri pot să facă în funcție de moment, de conjunctură, de influnțe, de vulnerabilitate.

Mireasa din 28 Decembrie 2020 Online

Nu mă deranjează că Denisa ia dat papucii, pentru că sunt sută la sută sigură că ea a făcut asta, mă irită atunci când persoana nu este sinceră și îi încurcă viața și celulilat. Pentru că asta a făcut Denisa, i-a dat speranțe lui Cătălin chiar și atunci când știa ce simte, când intuia ce decizie va lua afară. Și asta denotă egoism. Denisa venind în casă știa probabil că șansele ei sunt foarte mici. Băieți singuri cam puțini, ea avea câteva kg în plus,avea și acea intrare cu zona în care locuia și i-a fost foarte ușor să-l prindă pe Cătălin și să se agațe de el. Doar că nici Cătalin cu mama lui nu prea aveau un mare lipici la public și se pare că nici ea prin stilul ei cam agresiv nu s-a făcut prea plăcută.
Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 28 Decembrie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


SERVER 2

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!