Mireasa

Mireasa Episodul 95 din 29 Decembrie 2020

mireasa online

Atât m-am abtinut zilele astea sa nu postez, na, fuse Craciunul, sa fim mai buni. Prezentatoarea, este aproape penibila si cei din staff care inca se ocupa de distrugerea acestui format. Cum sa vii in direct si sa minti ca vai ce Crăciun au avut cei din casa, vai ce frumos a fost, ba chiar sa ne spui ca au avut masa de Crăciun, iar noi pe aplay nu am vazut, prosti tot noi ca voi ne aratati doar grădina. Ati facut promo “3 zile de sarbatoare in casa Mireasa exclusiv pe antena play” ca sa ne aratati ce?

Cum va bateti joc a mia oara de public? Cum ne opriti sonorul? Cum ne dati cadre cu grădina sau dormitorul? Au intrat fetele noi, nu ati aratat nimic, de Craciun le ati pus 3 piese amarate, in rest au jucat sah, nimic, nimic nu v a trecut prin cap sa faceti. Le-ati pus pe astea noi in ploaie ca sa faceti voi jocul “Ghiceste concurenta uda”, fix ca la grădiniță.

Mireasa din 29 Decembrie 2020 Online

De ce ati mintit publicul, ca desi aveti 4 zile libere, veti face continut exclusiv pt antena play? De ce ne prostiti pe fata? Cristina, stimata doamna din productie, urla prin spatele studioului ca ea munceste in ziua de Craciun si băieții nu o ascultau sau ceva de genul. Cristino, ti ai luat banii, stai linistită. Simona, te-am facut penibila pentru ca niciodata nu reușești să iti “salvezi” colegii din productie, cum spune cineva din casa o nemulțumire, spre uimirea mea, te pierzi prea repede. Daca ar fi fost concurentii mai vocali, cum erau prin alte sezoane, ce făceai oare?
Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Marti 29 Decembrie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!