Show si-asa din 31 Decembrie 2020

Renumiți interpreți de muzică populară din diferite zone ale țării și cunoscuți artiști de comedie vor da startul petrecerii de Revelion, la Antena 1, Joi 31 decembrie, de la ora 20.00, la emisiunea “Show și-așa!”, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

“Va fi un adevărat show! Eu și băieții, Liviu și Andrei, nu suntem în aceeași echipă în această emisiune. Culmea, ei sunt împreună și eu singură. Până la urmă e și normal... ca să-mi facă față trebuia să fie împreună. (râde). Una peste alta, chiar va fi o super petrecere. Show și-așa e o emisiune de divertisment, cu mult umor, cu muzică bună, cu glume și ironii, într-o „competiție” pe care fiecare dintre noi a luat-o în serios.

Show si asa din 31 Decembrie 2020 Online


Mie îmi plac foarte mult astfel de emisiuni de divertisment, pentru că natura mea este de om care iubește viața, care se bucură, râde cu gura până la urechi, face haz de necaz, e ironic sau autoironic atunci când situația o cere, iar Andrei și Vârciu au fost exact ce-mi trebuia, pentru că sunt băieți care îți ridică la plasă, oameni de show, cu experiență în televiziune, puși mereu pe șotii, puși mereu pe glume, așa încât a fost un deliciu să prezint alături de ei”, spune Mirela Vaida.