Mireasa Episodul 101 din 7 Ianuarie 2021

mireasa online
Stefan și Alexandru au fost la un pas la bătaie după emisiunea de luni pt că s-au certat pe tema faptului că Stefan le-a stricat cina romantică a Claudiei și lui Ciprian, respectiv a Andreei și lui Alexandru, Ciprian a avut și el un schimb de amenințări cu Stefan.

Ciprian l-a certat pe Alex pt că a râs când i-a povestit Stefan ce le-a făcut la masă, Claudia s-a certat și ea cu Alex, ea i-a replicat că nu o să o aibă niciodată, iar el i-arăspuns că nu va fi niciodată cu una ca ea. Claudia i-a zis Alexandrei că una e să vezi niște pantofi scumpi și doar să îi privești, și alta e să îți permiți să îi cumperi pe acei pantofi scumpi, ea vroia să dea de înțeles că e prea valoroasă pt Alex, iar Alexandra i-a spus Claudiei să nu se coboare la nivelul lui Alex. Alexandra e fraiera ca și Andreea că numai pe lângă Claudia stă.

Mireasa din 7 Ianuarie 2021 Online


Alex s-a dus cu para la Stefan și se ceartă și în direct cu Alexandru și cu Ciprian. Stefan e și mai tâmpit de când nu mai e maică-sa în emisiune. Își face mama de râs oricum, păcat că dintr -o femeie atât de blajina, a ieșit un cretin, Madalina a zis de mai multe ori că îi e frică că nu va merge relația, că părinții ei sunt divorțați și că și ea a stat cu un fost iubit sub același acoperiș și că nu s-au înțeles.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Joi 7 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.