Mireasa Episodul 103 din 9 Ianuarie 2021

mireasa online
Ieri a inceput emisiunea cu lacrimi de crocodil ale Alexandre, ca s-a suparat Andreea ca i-a folosit trusa de machiaj,pai daca nu cere voie ,e si normal sa se supere.Alexandra si aseara a venit de afara si in bucatarie punea mana pe o prajitura facuta de Claubabeta fara sa se spele pe maini si Claubabeta i-a facut observatie ,dar la ea este un obicei sa nu prea sa spele pe maini.

Carina a fost in camera baietilor sa faca o gluma cu Alexandra ca ursitoare, acum am inteles ca Alexandra cica este intr-o echipa unde este ingeras ca ursitoare la botezuri, Alexandra a inteles ca se rade de ea si ar fi plans, se arata niste convorbiri intre Denisa cu staful si a spus ca ea nu mai poate continua cu ,Catalin din cauza jobului, aiurea doar nu lucra non-stop Catalin la tel. spune ca si el a vorbit cu Nicole si ca Denisa ar fi aflat si s-a suparat pe el.

Mireasa din 9 Ianuarie 2021 Online


S-a mai discutat despre David care are numai 10 clase iar botoasa de Andra a spus ca ea va lucra numai in domeniul bancar ca mai are masteratul de luat, iar David spune ca daca a fost plecat din tara nu a mai putut continua. Acum se arata cum David il critica pe Catalin ca Denisa era mai frumoasa,iar Geta ii transmite acum in direct ca Andra nu il mai tine afara nici 2 zile.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 9 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.