Mireasa Episodul 98 din 4 Ianuarie 2021

mireasa online
Ma gandesc ca astazi nu au emisiune pt ca ii vad pe live ca abia s-au trezit( am vazut ca abia luni incep emisiuniile in direct). De acum va incepe competitia adevarata. Sunt trei cupluri puternice in casa: M&B (s-a intamplat minunea), R&M si A&A. David si Andra nu cred ca vor fi mai in fata de locul patru. Apoi avem o concurenta destul de puternica si singura, in persoana Claudiei. Daca se vor mai face nominalizari cumva cam asta va fi tabloul final, cu mici rocade intre Claudia sau cuplul D&A. La momentul actul, nesansa Claudiei este lipsa unui partener placut de public. Ciprian este chiar de umplutura, baiatul cu tava sau baiatul caruia i se poate turui si baga orice si oricat in cap. Chiar m-a amuzat o replica de a lui Mihai spusa Claudiei, cand acesta incerca sa i turuie problemele ei cu Stefan; I-a spus ca nu l-a incarcat prea mult pt ca a ascultat cam 40% din ceea ce a spus ea.

Si Radu mi se pare super agasant si plictisitor( cred ca o vina o au si hormonii si faptul ca relatia este in faza frumoasa, de inceput), iar David efectiv ma duce spre dezgust( de la comportament pana la vorbele acele dulcege pe care a avut grija sa i le bage Andrei in cap). A prins-o bine de tot pe Andra, cel putin pana la momentul actual. Cu exceptia logicii, a inteligentei native si a unor modele de comp( stil de viata, alimentaie) care se pot urma, mi se pare un tip super nociv si toxic pt partenera.

Mireasa din 4 Ianuarie 2021 Online


Realizez cat poate sa fie de obositoare, mai ales pt un baiat ca Stefan care oricum are un temperamnet coleric si care se plictiseste repede din orice. Cam asa vad scenariul Claudiei: „Ma folosesc de Ciprian, dar pata mi s-a pus pe Stefan”. Deosebirea dintre ea si Andra este ca Andra chiar poate fi empatica cu cineva ( ” o sa-ti cumpar eu adidasi afara”), pe cand Claudia il iubeste pe Stefan…doar pt Ea. De fapt, se iubeste pe ea si face asta prin Stefan. Il „iubeste” pe Stefan pt ca ea se simte bine iubindu-l. Preconizez caderea cuplului Radu cu Madalina pe locul trei in top. Si asta pt ca deja cei doi nu prea mai au ce arata.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Luni 4 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.