Mireasa

Mireasa Sezonul 2 Episodul 108 din 15 ianuarie 2021

mireasa online

Total de acord cu tine Ermina, multi de afara am vazut cum pozează Claudia in victimă, în casa provoaca si da ordine, în direct isi ia privirea de căprioară si vorbește mieros. Lasa-ne Claudio, o persoană mândră ca tine, aroganta, plină de ea, care rade ironic mereu cand e intr un scandal, nu poate fi numită victimă. A existat cineva in casa aia cu care sa nu ai un conflict ? Esti tare perversă, de aia te-a salvat producția mereu de la eliminari, ii provoci pe toti, creezi discutii si scandal, tu nu ai venit aici sa te măriți!

Personal, daca as avea o fata de 20+ de ani sau chiar mai mica, care nu stie nici macar sa aiba grija de ea in primul rand , care nu stie sa faca mai nimic si care se vede clar ca, comportamental , nu arata varsta pe care o are, nu as lasa-o in vecii vecilor sa meargă la o emisiune televizata sa o vada atâta lume ca ea e cum e.
Mai pe scurt, de ce s-a dus acolo Alexandra? Ca ea gandeste si culmea ca mai si arata ca o fetita de 14-15 ani MAXIM, vorbeste prost mai tot timpul, nu stie sa faca nimic si uneori pare ca prinde fluturi doar ca sa fie băgată in seama .

Mireasa din 15 Ianuarie 2021 Online

La debutul concursului, trei dintre băieți au veit cu mamele, Ionuț a venit cu mătușa, iar Mihai, având mama decedată, a fost acceptat fără mamă, pentru a nu-l lipsi de șansa de a-și întâlni mireasa. Toate bune până aici: Apărând niște condiții deosebite, d.na Ana și d.na Viorica au fost nevoite să părăsească casa, băieții lor rămând în concurs, contrar regulii, pleacă băiatul eliminat, pleacă și mama băiatului, așa cum s-a întâmplat cu Cătălin și d.na Geta.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 15 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!