Mireasa

Mireasa Sezonul 2 Episodul 113 din 21 ianuarie 2021

mireasa online

Cea mai puternica femeie e Bianca, da si o sa fie sezonul ei cum a fost al Bibisoarei la PD in ciuda tuturor. In ce situatie jenanta a pus o productia pe Bianca, si ce perioada nasoala va veni pentru ea cum povestea zilele urmatoare cand erau zilele de nastere ale parintilor ei zile de doliu sta sa asculte lectii cum trebuie sa se f… sau nu de o courveta cu tupeu. Te uiti la fata Biancai femeie la 29 de ani si e frumoasa, perfecta fara interventii dar frumusetea vine din caracter si atitudine, te uiti la Stefania vezi buhaiala si botox dar nu asta o face urata ci caracterul si tupeul ordinar.

Daca se iubesc e un bun prilej sa se vadă iubirea.. Nu ți poate sta nimeni în cale… Dar nu se vede iubire… Doar ca stau împreună din plictiseala.. Și sa nu i nominalizeze ceil concurenți… Când iubești se vede… Nu poți sta ca simpli prieteni.. S ar vedea emoție și atracție și săruturi… La ei nu se vede.. Nu ai cum să stai lângă cineva pe care îl iubești fără sa l săruți. Asta vine fără sa programezi, fără sa aștepți.. Niciodată nu am văzut pe nimeni care sa aștepte un sărut atat, deci eu nu vad iubire.

Mireasa din 21 Ianuarie 2021 Online

Dacă se iubesc, nimic nu le sta în cale… E un test bun. si afara sunt o grămadă de ispite. dacă exista iubire, treci peste tot, ce tot atâta frica și nervi și ieșiri necontrolate. Când ai încredere în tine și în partenerul tău, nu are de ce sa ți fie teama… Dar era mai ușor peste Bianca sa para îndrăgostita, dar fără sa arate în niciun fel. Stătea liniștita sub aripa lui Mihai, fără grija la eliminări. Era ușor sa termini concursul așa, acum trebuie sa arate mai mult, ca să fie și adevărat.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 21 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!