Mireasa Sezonul 2 Episodul 115 din 23 ianuarie 2021

mireasa online
Gura păcătosului adevart grăiește ,Ștefania a recunoscut în direct ,în emisiune ca productia a chemat-o inapoi: "mi s-a oferit ocazia să vin, am venit." Trebuie să acceptăm că producția acestei emisiuni isi dorește circ la propriu, tocmai de aceea au readus-o in emisiune, era omul cheie care putea face acest lucru! Pe zi ce trece va și mai greu deoarece marea actriță amatoare va tot pune paie pe foc! Veți vedea în timp că am dreptate!

Claudia a rămas aceasi femeie demnă si cu mult bun simț. Deși la început Bianca nu prea a avet.o la suflet. Azi tot CALDUIA îi arată bunul simt ai cei 7 ani de acasa. Ne demonstrează încă o dată că o femeie cu un caracter de la care avem de invatat. Ștefania nu a făcut decât să se arate ce nu e, si sa joace un rol cu o masca murdară. Dar viata pe fiecare ne scoate la lumina asa cum suntem noi, in ochii Stefaniei se citeste numai ura si pofta de răzbunare. Ne-am saturat de gale plictisitoare si previzibile, nu mai vrem sa vedem într-o GALA retrospectiva fiecărui concurent in parte!!! Vrem ca cele mai importante subiecte ale săptămânii sa fie dezbătute deschis, cu o implicare mult mai mare din partea Simonei. Vrem să vedem concurenții implicați în discutii importante, vrem o GALA in care să nu mai adormim in fata televizorului. Am văzut că acum se fac nominalizările într-o cameră special amenajată ( felicitări pt idee) si fiecare concurent isi pune opțiunea de vot intr un plic. De ce mai votează "secret" , daca la final aduce Simona plicurile si spune cine pe cine a nominalizat ? Daca fetele votează baieti si băieții fete, ce rol mai are Mama Săptămânii?

Mireasa din 23 Ianuarie 2021 Online


Faceti ceva cu sondajul realizat pe facebook, nu toti putem sta pe laptop maine, majoritatea cred ca suntem pe mobil si se votează extrem de greu, e frustrant sa vezi un sondaj cu atat de puține voturi, eu unul nici nu l-aș mai face...noi am semnalat problema asta de la inceput, sunt curios daca maine se va schimba ceva.
Aveti concurenti cu potențial, aveti materiale, aveti subiecte! Daca mai baga si Simona bățul prin gard, puteti face o GALA cel puțin interesantă.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 23 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.