Mireasa Sezonul 2 Episodul 116 din 25 ianuarie 2021

mireasa online
Mia forteaza pe David sa faca nunta in concurs ,ca ea dupa terminarea concursului ,va pleca in Grecia si nu va mai reveni in tara daca ei se vor hotara afara. Sincer mă bucur că s-a întors Ștefania in casă deoarece acum se pot elucida multe probleme, însă în opinia mea, la fel cum ea a lăsat multe lucruri neterminate in casă, la fel s-a întâmplat și cu Ciprian cât și cu Ștefan care cum bine a spus cineva din casă el a plecat cu o problemă personală pe care nimeni nu și-o dorește, aceea de a-și conduce pe ultimul drum bunica. Pentru Ciprian s-a făcut chiar o petiție de către susținători sa reintre in casă, dar degeaba. Dacă se pretinde că cei din staff sunt cinstiți și extrem de transparenți față de publicul privitor al emisiunii, atunci să ia atitudine ptr toată lumea ,nu doar pentru unii! De ce unii să fie privilegiați și să aibă șansa de a reintra in competiție, iar alții nu?

Ciprian, nu avea pentru cine sa reintre deoarece Claudia a spus ca nu il dorește decât ca prieten, dar Ștefania nu inteleg de ce a fost readusa in casă din moment ce ea a plecat si nu mai avea nimic cu Mihai, el fiind in cunoaștere cu Bianca acum. Ce lucruri neterminate are Ștefania si noi nu stim? Ea cand a plecat pusese punct relației cu Mihai, desi mai pusese de vreo 2 ori înainte, totul era foarte clar pentru Mihai si el era normal să încerce să își facă o altă relație. Deci pentru ce a intrat Ștefania? Este clar pentru noi toti care este motivul pentru care intrat.

Mireasa din 25 Ianuarie 2021 Online


David a fost salvat de Radu. A confirmat Stefan, care este intr-un live cu Noje. A spus ca l-au sunat cei din staf si ca se va vedea luni in emisiune ce a spus. Stefan mai afirma ca Stefania ar fi intrat in casa pentru a demasca niste concurenti din casa( Madalina si Mihai). Deci a intrat sa se razbune. Chiar si el a afirmat ca Mihai nu este ceea ce pare. Se poate ca Radu sa fi facut gestul de a-l salva pe David, in speranta ca va fi apreciat si mult mai votat - strategie! Cu toate astea, David nu merita salvat, mai ales pentru rautatea Miei, care nici sa ridice capul din pamant ar trebui sa mai indrazneasca. Dupa cat tupeu si prosteala a aratat in emisiune, merita trimisa acasa cu baiat si nora cu tot! Frumos gest al lui Radu,daca este sincer.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Sambata 25 ianuarie 2020 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.