Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 1 din 9 Ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Survivor Romania isi promite sa forteze si de data aceasta toate limitele vedetelor si sportivilor care au semnat contractul cu Kanal D, pentru a le oferi experienta vieții lor, dar si telespectatorilor adevarate lectii de viata si scene incredibile. Noul prezentator are o experienta de 12 ani in media, iar in cariera sa a avut un parcurs uluitor.

O destinatie exotica ascunde o misiune infernala, dupa primul razboi, multi viteji s-au aratat, dar acum, cand producatorii au chemat din nou curajosi la casting, pare ca ceva sau cineva i-a legat de maini si de picioare. Numai bine, astfel selectia va fi mai usoara, iar in componenta echipelor reality-ului revolutionar vor fi numai oameni unul si unul. De altfel, producatorii au si anuntat cativa dintre ei, de la Faimosi, pentru a prinde in mreje publicul.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 1 din 9 Ianuarie 2021 HD

Primul sezon al show-ului a inregistrat un succes urias si si-a inspirat publicul prin valori precum camaraderia si dorinta de depasire a limitelor, toti cei curajosi care isi doresc sa traiasca aceasta experienta sunt inca asteeptati la casting.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 1, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 9 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta


Varianta 2.


Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!