Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 10 din 23 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

La fete elena si Simona sunt forță, la băieți toți sunt buni, Costi e slabut dar pe final e bun, pe traseu e slab, omul a recunoscut ce are de gând, oricum e serios si se chinuie, ești bun dar nu poți câștiga mereu, cand intra fetele (fara simo si elena) e clar unde pleacă punctul.

Am observat ca Zanni începe sa placa mai multor persoane, ceea ce nu poate decât sa mă bucure. Totuși as vrea sa specific ceva, Zanni este atipic, neinfluentabil este un tip mișto, dar nu este genul ce poate fi plăcut de toate categoriile de oameni. Tocmai din acest motiv, nu vreau sa aveți așteptări de la el, ca mai apoi sa fiți dezamăgiți și sa îl hate-uiți. El se va comporta așa cum considera ca este cel mai bine pentru el, și este posibil ca de multe ori sa nu fie și ceea ce este corect. Urmăriți-i parcursul, dar fără așteptări și veți fi surprinși.( Este valabil și in general). As vrea sa mai punctez ceva, dacă îl susțineți pe Zanni, și ii dedicați postări ar fi mai bine pentru el ca in acele postări sa nu criticati alți concurenți, mai ales pe cei din echipa lui.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 10 din 23 Ianuarie 2021 HD

Știți ce hai sa votam pe cel mai bun, nu poveștile lor de acasă care au venit cu ele ca nau venit la cerșit au venit la un concurs cel mai tare pt. poveștile lor sa se ducă la acces direct și îi ajută lumea aici sa cistige cel mai bun, nu sa muncească pe traseu să-și dea plamini afară și sa cistige unu care nu merită ca la Survivor sa fim serioși și cinstiți.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 10, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 23 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!