Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 11 din 24 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Gata cu lovitul in Jador, sa asteptam sa vedem ce si cum s-a intamplat, s-a stat o zi intreaga si i-ati umplut frigiderul fara ca macar sa vedeti episodul cum ar veni, nu e perfect dar nici ceilalti nu sunt usa de biserica, Culita ia zis Roxanei “Du-te in ..mea” si nu e pus la zid, atunci Jador cu ce a gresit sa fie umilit in halul asta, baiatul asta si-a crescut fratii, si-a ajutat parintii bolnavi, acuma isi ajuta fratii sa-si faca case din banii pe care ii castiga cinstit, ce tot dati in el la figurat?Cu ce va deranjeaza?Aduce puncte, nu barfeste la camera pe nimeni, nu e fals, e natural, ce e in gusa e si in capusa. Hapciuc si Cosmin sa aduca puncte sa fie fruntasi si apoi sa dea din gura. Daca e cum arata in promo regreta si gata. Ce atata drama. P.S. Survivor dateaza din 1997, si regulamentul original nu avea votul publicului, coechipierii te eliminau, iar fostii concurenti formau consiliu pentru finala.

Cum o fi sa sara toate ”ragaliile” care unele n-au adus nici macar un punct pe unul care totusi a adus vreo 9 puncte pana acum? Si da pustiul Zanni si fetele de la Faimosi sunt foarte barfitori. Mi-a placut Culita cand a zis ca aproape toti l-au vorbit de rau pe Jador cand el nu era de fata. E foarte urat, o fi Jador ”jagardel,rom, de etnie cum ii spuneti multi dintre voi dar este un competitor mult mai bun decat ”clica” barfitorilor. Eu personal as sta cu nasul in pamant daca nu as fi in stare sa-mi ajut echipa Apropo, nu-i mai laudati lui Zanni performantele de la Chefi la cutite ca nu merita, lui Zannica ii facea Maria si ceilalti concurenti farfuriile .Aparentele pot insela.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 11 din 24 Ianuarie 2021 HD

Zanni și Culita voi alegeți primi, Moroșanu și Costi o să fie aleși asta a fost strategia, iar el să stea pe margine cu gura. Este adevărat că nu ai cum să faci nici o strategie cu lesinatele alea, și exact asta faci și tu cu Zanni în toate comentarile, din birfit or nu-l scoți, iar realitatea îi alta că ne uităm la aceasi emisiune și cred că se vede același lucru.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 11, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 24 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!