Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 12 din 28 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Rapid pe traseele sportive, concentrat la final și cu o forță incredibilă, Faimosul #Zannidache cucerește prin calm și sinceritate. Nu se sfiește să își contrazică membrii echipei, fiind exemplul clar că esențele tari se țin în recipiente mici. Încă de la primele probe la Survivor, Zanni a demonstrat că este un concurent de bază în echipa Faimoșilor, plasandu-se pe primele locuri în clasamentele în ceea ce privește punctele aduse echipei. Publicul i-a apreciat atât performanța sportivă cât și modul calm, direct și fără menajamente în care își spune punctul de vedere în cadrul echipei. “Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații”.

Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru ca, cu cât înțelegi mai mult ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici, spunea faimosul. Zanni a reușit să fie apreciat foarte mult și de public în ultima săptămână, a reușit să fie pe primul loc în clasamentul publicului! •

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 12 din 28 Ianuarie 2021 HD

JADOR a reușit până acum să surprindă oamenii de acasă prin forța sa incredibilă, de care a dat dovadă până acum. Într-adevăr, nu prea este obișnuit să piardă, de asta se mai acumulează tensiuni și nervi. Înainte de emisiune, mulți nu-i dădeau șanse în această competiție, dar el a dovedit că este un concurent bun pe traseu, și destul de eficient și pe partea de îndemânare (final) Jador e genul de om mai pe caterincă! Jador nu a avut o viață ușoară. Până să ajungă cunoscut prin emisunea Puterea Dragostei de la Kanal D, cântărețul de 25 de ani, născut în Bacău, a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. El provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume mari de bani din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea pe piața muzicală din România, Jador a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun. A reușit să arate că un manelist, nefăcând sport, poate să se descurce la o competiție de genul.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 12, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 28 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1 – imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!