Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 13 din 29 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Indiferent de ce spune lumea voi susține Jador. Are greșelile lui și poate uneori ar trebuii să tacă, el nu poate masca ca alții. Pe promo de mâine se aud multe jigniri și acuzați de alții pentru fete și nu văd postari, dacă făcea Jador erau grupurile pline însă la alții se pot găsi scuze. Totul se întâmplă cu un scop mergi înainte toți își vor da arama pe față nimeni nu este perfect iar în acele condiții este greu de controlat. Până la urmă ei știu ce este acolo și fiecare au dreptul să iasă în evidență cu ce vor dacă îi ține vorba aia. Jador iese în evidență prin glume, caterincă, dans, țipete și impunere la colegi din dorința de a câștiga de aceea este și mai bagacios nu sa fie șef ci are prea multă implicare că vrea să fie locul 1 este o persoana ambițioasă, colegii dacă vor îl asculta dacă nu nu dar nu au dreptul săi zică când sa tacă când sa stea jos când sa danseze cand nu( și nu este singurul care se impune alții o fac mult mai grosolan ).

E imaginea lui face ce vrea cum vrea. Ultimul în clasament nu este că sa fie acuzat ca își consuma energia nu are legătură , cum a spus și Culita ori ești bun ori nu , dam vina pe spirite și energie, contează și astea 5%. Tot ce zice sau face Jador se exagereza prea rău. I se scot doar defectele în fața atât de unii colegi care bârfesc și fac bisericuțe cât și de oamenii de afară care îl văd doar pe el, dai înainte Jadoare și dacă se cere sa joci pervers joacă și tu că ei au început devreme își știu scopul fiecare.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 13 din 29 Ianuarie 2021 HD

Jador și-a asumat vina și și-a cerut scuze pentru jigniri, atitudine. Nu este singurul însă el este mai accentuat și scos în evidență mai mult. Fiecare are vina lui. Sper ca Jador sa vadă cum sta lucrurile în jurul său și sa știe ce are de făcut. Noi îl vrem sa fie El nimeni nu este perfect!!! Totul va veni de la sine doar dacă este el în felul lui de a fi poate mai controlat în unele momente dar parcă decât sa se forțeze și sa se dea cine nu este și sa facă pe deșteptul mai bine prefer ceva AUTENTIC și REAL. Cu bune și rele mergem înainte, are dorința mare de câștig și de aici anumite reacții omenești pe care alții le maschează.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 13, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 29 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1 – imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!