Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 2 din 10 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Vreau să vă contrazic puțin în privința fetelor de la faimoși. Într-adevăr, aseară în afară de Roxana Nemeș, celelalte au fost slabe pe traseu la partea de înot. Dar totuși Simona a treia cursă a reușit să facă un traseu egal cu concurenta de la Războinici. Dar nu o să fie mereu trasee cu apă. Pe parcurs o să acumuleze experiență. Eu sper și cred, că la alte trasee pe uscat, cu puțin de înotat, vor da randament celelalte. Mă aștept mai mult de la Elena și Alexandra. Nu cred că sunt chiar atât de slabe și pe alte trasee. Alexandra la final s-a dovedit că are o țintă bună. Din primul joc, e greu să spunem că sunt toate “praf”. O să-și revină și fetele. Băieții au nevoie de ajutor clar în următoarele jocuri. Azi sper să fie mai bine fetele pe traseu.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 2 din 10 Ianuarie 2021 HD

Foarte mulți spun că faimoșii au greșit strategia la ștafeta mixtă în alegerea concurenților. Să zicem că da. Dar ei au mizat pe viteza lui Cosmin în duelul cu Lucian de la echipa adeversă. Ăla e bun la înot, și trebuia un concurent bun pe traseu cu el. Putea intra Culiță / Jador la ștafetă, poate era altfel. Dar Cosmin Stanciu a dat tot ce a avut mai bun asta cu siguranță. Pe traseu a fost forță! La ștafetă a pierdut la un cub. Dacă mai avea 1 sac la îndemână la ultimul cub rămas era punctul lui. A fost vorba de noroc! Cosmin promite mult are potențial! Un pic de lucrat la final și o să fie totul bine.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 2, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 10 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!