Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 5 din 15 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Emisiunea de aseara mi-a lasat un gust amar, echipa noastra nu este unita deloc, plus ca avem oameni care nu fac nimic pentru echipa . Unul dintre ei e Morosanu ,nu stiu ce sportiv este ,am zis ca lasa ca e gras, e greu in apa, e greu pe traseu dar nici macar nu esti ditamai namila de om in stare sa prinzi o galeata pe jumatate cu apa ? Pana si ”tataie” Costi a fost in stare sa aduca un punct si este total paralel cu sportul. Din pacate Moro e cam la nivelul lui Viziru din sezonul trecut. Pe langa asta la sfaturi nu-l intrece nimeni. Nu-mi plac nici ceilalti baieti pentru ca nu pun osul la treaba sa se gospodareasca un pic desi ei aduc puncte.

Orice neantelegere, greseala, lipsa de implicare trage echipa in jos si au toti de suferit. Pacat, aseara aproape au avut jocul in mana si l-au pierdut din cauza delasarii despre care vorbeam. Nici razboinicii nu sunt wow iar aseara au facut cel mai urat ”show” ever din istoria acestor competitii. S-a apucat ne-a ”halagiuca” ala sa ”apere” echipa de Georgiana, e adevarat ca fata e cam tralala si se vede asta cu ochiul liber dar nu-ti pui mintea cu ea. Nu-i spui ca ”ai putea sa-i fii tata ” in ideea in care este o persoana care s-a nascut in inchisoarea Jilava si care poate este produsul vreunui viol, doamne fereste. Asa ca eu cred ca ne-a ”mustica” asta a gafat plus ca din inca 10 oameni nu a vrut nimeni sa incerce sa o linisteasca. Ziceau toti ”lasati-o naibi sa se duca”. Am inteles ca s-a retras aceasta Georgiana sau a fost ‘retrasa’. Pana una alta eu inca astept ca ai nostri sa se trezeasca si sa realizeze ca sunt totusi la Survivor.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 5 din 15 Ianuarie 2021 HD

Jador e fenomen!Baiat plecat de jos si ajuns sus, nu conteaza etnia ci educatia primita, are haz, e scolit, si cum ne-a dovedit aseara se pare ca e foarte bun pe traseu, nu cred ca are vreo relevanta ce tip de muzica canta, si nici nu ar trebui jignit mereu pentru etnia lui sau stilul muzical, ca toti oamenii are defecte si calitati.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 5, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 15 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!