Survivor Romania

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 8 din 21 ianuarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Să fim realiști, un om normal la cap nu dă 2 bani pe niște vedete care au o situație materială mai bună ca a noastră. În schimb preferă să o facă pentru niște oameni simpli care au muncit din greu și sincer pentru cariera lor. Eu una prefer să susțin niște oameni modești și educați, Majoritatea faimoșilor, au cunoscut greul precum Zanni, Moroșanu, Majda și încă câțiva, tot respectul, numai că apar câteva personaje dizgrațioase, din punct de vedere al caracterului și trage echipa în jos.

Hilar este că văd postări despre Jador, cum că are studii superioare, însă nu este în stare să lege 2 vorbe sau să se integreze. Circul este ceea ce îl reprezintă. Nu poți să pierzi pe teren și de nervi să-ți arunci chiloții de pe tine pentru că ai pierdut punctul, adică unde îți este demnitatea de om? Dezamăgitor, este votat de către un public care doar îi ascultă muzica, (majoritatea minori ce nu și-au format încă o personalitate) totuși tematica emisiunii este alta.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 8 din 21 Ianuarie 2021 HD

Cred că echipa Faimoşilor ar merge mult mai bine fără Alexandra Stan. A spus că a venit la această competiţie pentru ca lumea să o cunoască aşa cum este ea. Din nefericire, şi-mi pare rău că trebuie să o spun, am văzut-o aşa cum este: manipulatoare, mincinoasă, rea de gură,alintată, slab pregătită din punct de vedere sportiv. Locul ei nu este la Survivor!

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 8, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 21 ianuarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!