Chefi la cutiteEmisiuni

Chefi la cutite Sezonul 9 Episodul 1, din 28 Februarie 2021

Chefi la cutite 28 februarie 2021

Vă aşteptăm cu o nouă ediţie a emisiunii Chefi la Cutite 28 februarie 2021, Episodul 1 difuzat Duminica de la ora 20:30 pe Antena 1. Show-ul culinar continuă cu momente incredibile, după ce etapa preselecţiilor s-a terminat iar echipele s-au decis. Astfel, vedeţi cum Chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea vor trebui să îşi îndrume concurenţii din echipa lor pentru ca preparatul să iasă dintre cele mai bune. Se pare că prima probă va fi de a face un preparat de fine dining, iar ajutorul chefilor nu va fi decât cu sfaturi practice şi secretele din mâneca lor.

Tot în emisiunea Chefi la Cutite, veţi vedea cum juraţii preparatelor sunt 11 specialişti din domeniu, astfel, în proba decisivă unde un concurent va fi eliminat, vor intra două echipe ce vor trebui să gătească pe baza unui ingredient ales de cei trei juraţi.

O ediţie plină de suspans dar mai ales de tensiune maximă contra cronometru, vă aşteaptă şi în această seară. Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30.

Testul de duel a constat intr-un preparat care sa intruneasca toate calitatile pentru un fine dining, insa principalul ingredient este ansoa, un peste sarat in ulei. Astfel, s-a dat startul la 60 de minute de gatit, dupa ce concurentii si-au spus offul unde ideile lor s-au blocat. Partea degustatului a fost cea mai dificila, mai ales ca chefii au gustat din preparatele concurentilor si au votat fara sa stie cui ii apartin acestea. De cealalta parte, bucatarii au avut un suspans maxim pana cand chefii au terminat de degustat si au luat decizii importante.

Varianta 1.


Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!