Destine ratacite

Destine ratacite episodul 515 din 7 februarie 2021

destine ratacite 7 februarie 2021 online

Vikrant merge spre Simar. Patronul zice lui Simar cã nu i face nimic, el zice cã Vikrant e îndrãgostit de ea. El ii spune cã nu vrea decât ca ea cu Vikrant sã fie fericiți. El zice cã o aşteaptã un telefon nou la hotel cadou. Apoi el pleacã Simar rãmâne acolo. Cineva o pândeşte pe Simar şi vine cu cuțitul spre ea. E Surbhi care nimereşte copacul prima datã. Surbhi zice cã şi asearã a vrut s o omoare. Ea spune cã ea trebuie sã moarã. Simar zice cã a înnebunit?ea zice da din dragoste ptr Prem. Şi Prem aflã cã Simar e în pericol. Vikrant ajunge la Simar care aruncã cuțitul lui Surbhi sã nu vadã el. Simar zice cã Surbhi a salvat o. Apoi Prem apare acolo.

El se pune în genunchi şi zice cã ii pare rãu. El spune sã i dea o şansã sã îndrepte lucrurile. Acasã la Mata gi se pregãteşte casa de Diwali. Jhanvi zice cã e bucurie cã s au întors Simar cu Prem. Roli parcã o vede pe Simar. Mata gi zice cã nora ei Simar se întoarce azi cã totul trebuie sã fie perfect. Mata gi zice cã e ca şi cum ar veni Ram cu Sita. Kushi zice în gând cã mai bine era cu Simar şi Roli ca şi cu Pari. Numai Pari nu se bucurã ptr Simar fiindcã asta înseamnã nefericire ptr Surbhi. Mâine Simar ajunge acasã.

Destine ratacite episodul 515 din 7 februarie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 515 cu traducere inclusa de la data de 7 februarie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!