Destine ratacite episodul 524 din 16 februarie 2021

destine ratacite 16 februarie 2021 online
Prem se gândește la modul în care femeile cu voaluri arată ca Simar și Vikrant. Se întreabă cum le poate cere să-și scoată vălurile. A sunat la numărul lui Vikrant. Telefonul a sunat în poșeta femeii cu vălul. O întreabă de unde are acel telefon, le spune să dea jos vălurile. Când își scot vălurile, sunt niște femei. Prem: „Este telefonul lui Vikrant. Cum îl ai? Ești cu el? Unde este Simar?

Roli se roagă lui Dumnezeu să-i dea putere. Vântul bate și eșarfa roșie a lui Simar îi cade pe cap. Este șocată să o vadă. Spune că asta înseamnă că Vikrant a luat-o pe acolo. Roli spune că o va găsi pe Simar, ea cade. Aude urlând niște animale sălbatice. A încercat să fugă. Stă obosită. Scoate sticla, dar este goală. Ea spune că nu există lacuri sau râuri în zonă. Se ridică și se mișcă înainte și găsește poarta unde stau niște bărbați. Roli se întreabă dacă este un sat și de ce sunt acești oameni cu arme și bastoane. Telefonul ei începe să sune. A sunat-o Sid. O întreabă ce nu e în regulă. Roli: „Promite-mi că nu vei fi supărat pe mine. Sunt în sat, caut sora ". Sid: "Cu cine ești?" Roli: „Vă spun totul. Sunt bine. Te sun mai târziu. " Ea a comentat cum să merg mai departe. Paznicul spune că este timpul să sărbătorească, cel mai mare om al lor are o zi atât de importantă, este ca Dumnezeul lor. Roli spune că asta înseamnă că Vikrant este acolo.

Destine ratacite episodul 524 din 16 februarie 2021 HD


Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 524 cu traducere inclusa de la data de 16 februarie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.


Varianta 2.