Destine ratacite

Destine ratacite episodul 530 din 22 februarie 2021

destine ratacite 22 februarie 2021 online

Femeile încearcă să o ajute pe Campa să nască, suferă. Lila l-a adus pe Daima. Daima spune că trebuie să meargă la spital. O femeie spune că spitalul se află în afara satului și că nu le este permis să meargă acolo. Simar îl roagă pe Vikrant să o ducă pe femeie la spital. Omul care l-a împins pe Campa (soțul ei) le spune lui Simar și Roli să oprească drama, ele sunt de vină. Roli îl acuză că a împins-o. Simar îl roagă din nou pe Vikrant. Șeful o întreabă pe Daksa cum este Campa și ea îi spune că este bolnavă, are nevoie de un medic, trebuie să meargă la spital. Șeful a răspuns că nicio femeie nu va ieși din sat în timp ce soții lor sunt acolo. Simar întreabă cum pot lăsa o femeie să moară așa, cum o pot ucide pe ea și pe copilul ei așa. Șeful le-a poruncit să se oprească. Apoi îi spune lui Daksha să facă ce vrea și să o salveze. Daksha a răspuns că nu este medic. Copila și-a schimbat poziția în stomac. De asemenea, Roli roagă ca Champa să fie dusă la spital, ea va muri. Simar îl roagă pe Vikrant, dar el le poruncește să se ocupe de treburile lor. Champa țipă de durere.

Prem este cu Sid lângă pădure și este hotărât să-l găsească pe Vikrant. El spune că Ravan trebuie ucis.
Muni, fiica lui Campa, a venit plângând. Lila o mângâie, îi spune să nu plângă, mama ei va fi bine.
Champa încă suferă, femeile încearcă să o ajute. După un timp, Daksha a ieșit. Roli și Simar întreabă cum este Campa. Daksha a răspuns că atât ea, cât și copilul ei erau morți. Toată lumea este șocată. Simar și Roli sunt în lacrimi. Soțul lui Campa acuză pe Roli și Simar că sunt vinovați pentru moartea lui Campa și le întreabă cum va trăi acum Muni fără mama ei. Roli a înnebunit, a apucat bățul și a început să-l lovească pe om cu el. Ea țipă la el cum a ucis-o pe Champa și acum acestă dramă. Simar încearcă să o calmeze.

Destine ratacite episodul 530 din 22 februarie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 530 cu traducere inclusa de la data de 22 februarie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!