Destine ratacite

Destine ratacite episodul 532 din 24 februarie 2021

destine ratacite 24 februarie 2021 online

Șeful se sinucide! Simar își amintește cum a plâns Muni după Champa.  A luat mirodeniile și le-a aruncat pe Vikrant. Simar: „Astăzi vei vedea ce poate face o mamă pentru copiii ei!  Îmi amintesc fiecare țipăt a lui Champa și tu îl vei plăti! ” Își amintește cum s-a rugat pentru viața lui Champa.  Șeful cere să-l elibereze pe Vikrant. Simar: „Adu-mi fiicele, abia atunci mă voi opri!  Altfel durerea lui (Vikrant ) v-a crește cu timpul! ” Sosește mesajul.  Simar a deschis-o, era un inel de la Prem în el. Simar este șocată: „Prem, ești aici”. Roli a citit mesajul: „Suntem în sat, rămâneți puternici, vom pleca de aici”. Roli spune:: Acum nimeni nu ne mai poate opri.  Simar spune lui Vikrant.. Uite Vikrant Ram a venit s-o salveze pe Sita . Lila dă haine lui Prem și Sid.  Doi bărbați vin și își îndreaptă puștile spre ei.  Le spun să ridice mâinile.  Unul îi spune lui Lila că și-a trădat tatăl.  Va fi pedepsită. Roli îi spune lui Vikrant că va vedea ce poate face și cât timp poate suporta această durere.  Ea a aruncat mai multe condimente pe fața lui.  Șeful spune că nu poate să-l lase pe Vikrant așa. 

Roli îi spune că Dumnezeul lui țipă de durere, să le  aducă pe Sanju și Anjali.  Șeful le spune să oprească tortura.  El e gata sa facă tot ce spun ele. Roli îi spune lui Simar că planul lor a funcționat.  S-au îmbrățișat. Prem și Sid fură puștile celor doi bărbați.  Lila le spune să nu tragă.  În acel timp, cei doi au scăpat.  Lila spune că tatăl ei o va ucide dacă îi vor spune.  Prem și Sid încep să-i urmărească.  Prem l-a prins pe unul și l-a lovit în cap, iar el a leșinat.  Celălalt a fost mușcat de un șarpe și a leșinat.  Lila spune lui Sid și Prem că vor găsi pe Roli și Simar, acum să plece, nu au timp.  Nu-i mai poate ajuta.  Le dă hainele.

Destine ratacite episodul 532 din 24 februarie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 532 cu traducere inclusa de la data de 23 februarie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!