Destine ratacite

Destine ratacite episodul 536 din 28 februarie 2021

destine ratacite 28 februarie 2021 online

Rezumat Destine Ratacite episodul 537  Va fi…..Data 28.02.2021 Simar testează noua Roli! Mataji îi spune lui Simar că întreaga familie știe că cele două surori ale lor sunt una.  Dacă inima ei îi spune că această fată nu este Roli, atunci cu siguranță ceva nu este în regulă.  Acum depinde de ea să afle dacă este sau nu adevărata Roli.  O lasă să plece și să afle.  Toată lumea este alături de ea. Simar și Prem s-au dus la doctor, care le-a spus că este imposibil pentru un înlocuitor.  Știe că e greu de crezut, dar să încerce să înțeleagă.  Simar îi cere imagini de supraveghere, precum și toate documentele legate de cazul lui Roli.  Prem l-a întrebat și el, este foarte important pentru familia lor. Sid se uită la vechea imagine a lui și a lui Roli.  Își amintește momentele cu ea dinainte, cum au experimentat traficul.  Sosește noua Roli.

Ea îl luă de mână: „Știu că nu îți este ușor să accepți noua mea față.  Sunt Roli a ta, ai încredere în mine “. Sid: „Știu că ești Roli a mea.  Am fost alături de tine tot timpul pentru acele 4 luni.  Mă tem că Simar nu te va accepta “. Roli: „Sora nu este de vină, acesta este destinul meu.  Nu este ușor să accepți că sunt așa.  Știu că pentru sora este foarte dificil.  Am nevoie de ajutorul vostru.  Tu ești puterea mea.  Vei fi cu mine? ” Își întinse degetul mic spre el și Sid îl apucă cu degetul mic.  El a dat din cap.  S-au îmbrățișat.

Destine ratacite episodul 536 din 28 februarie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 536 cu traducere inclusa de la data de 28 februarie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1 disponibila la ora 20.00.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!