Mireasa

Mireasa Sezonul 2 Episodul 128 din 8 februarie 2021

mireasa online

Când au câștigat cei de la echipa albastra, s-a făcut și o mare tevatura jumătate de emisiune, ca nu i-au chemat și pe ceilalți sa haleasca. Adică pe aia nu ii lasa sa aducă un cartof prăjit, dar ăștia trebuia sa ii puna cu ei la masa.Sa vedm dacă acum acorda unul dintre ei, din timpul lor, măcar o ora sau doua pentru Alexandru și Andreea. Sau dacă se mai pune măcar problema în felul asta. Eu sunt sigura ca nu. Pentru unii muma, pentru alții ciuma a fost mereu deviza acestei mizerii numite show matrimonial.

De la premiul câștigat i se trag stările. Era previzibil modul ei de a se comporta in prezenta lui Mihai (stim si noi care este dispoziția ei atunci cand sunt usile inchise). Bianca nu il place pe Mihai si nici nu o sa il placă ca pe “acel barbat” pe care l ar vrea langa ea (limbajul non verbal o tradeaza). Bianca doar se complace in relatia cu Mihai din cauza conjuncturii. Pe principiul “mințim poporul cu televizorul”, iar “susținătorii” o cred, o votează si o încurajează sa isi bate joc de Mihai.

Mireasa din 8 Februarie 2021 Online

Deși Ștefania să spunem că ar fii mereu pe langă ei, motivul Biancăi să fie distantă si nepăsătoare care este ? Când placi un bărbat cu adevărat conteaza doar el, (ce a fost intre el și Stefania nu o pot numi chiar relatie ) dar Bianca e clar că nu îl place si nu voi intelege niciodata de ce fetele astea se pun in relatie cu el ,dacă nu le intereseaza persoana Mihai.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Luni 8 februarie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!