Mireasa

Mireasa – sezonul 2, episodul 140 din 22 Februarie 2021

mireasa online

Să-mi spună și mie cum stau regulile de fapt, Simona nu prea știe sa se facă înțeleasă ca Vaida, deci in finala vor putea sa concureze pentru marele premiu doar cei care se căsătoresc sau și cei care se declara cuplu ? Sa știu pe cine votez.  In prima varianta e clar ca as vota Andreea și Alexandru desi nu mizez foarte mult  ca vor rămâne împreuna. Alexandru încă nu cred ca e pregătit, dar măcar sunt tineri și cu un caracter frumos. In cazul al 2 lea clar as vota Mihai și Bianca, necontand ca ei vor rămâne împreuna sau nu, pur si simplu ii votez  pentru ca sunt niște persoane bune di calde.  In niciun caz nu-i votez pe Madalina și Radu care se comporta fals, mai Ales Radu . Are zâmbetul ăla fals, vorbește fals, este un prefăcut in tot ceea ce face. Iar pe Madalina nu o văd așa îndrăgostită de unul ca Radu.. joaca și aia un teatru , pur și simplu nu o suport.

Din ce am inteles de la Simona, nu s-ar vota cuplu favorit, cum a fost sez trecut, ci mireasa sezonului. Daca mireasa s-a casatorit, atunci castiga premiul. Nu a spus, daca mireasa, nu s-a casatorit, cine ia premiul? La MPFM , in al doilea caz, se impartea premiul, la toti finalistii. Mie, chiar mi-ar placea asa, sa ia fiecare concurent, o parte din premiu, ca toti ar merita. De ce sa merite doar Madalina si Radu, mai mult decat ceilalti? Toti, sunt la inceput de drum si au nevoi materiale.

Mireasa din 22 Februarie 2021 Online

Mihai și Bianca au 60% din susținătorii emisiunii .. fără sa ne intereseze ce vor face in finala sau după.. e alegerea lor.. ca vor sa continuie ceva sau nu.. sunt așa la început încât aceasta incertitudine este atât de fireasca și pentru asta ii apreciez și mai mult, ca nu fac lucrurile doar pe placul celor de acasa. Ii apreciem pentru oamenii care sunt și pentru caracterul lor frumos.. de ce sa votam doua “suflete pereche” care se merita unul pe altul fiind amândoi la fel de falși și mincinoși.. bun poate Radu și Madalina vor rămâne împreuna dar caracterul lui Radu va rămâne la fel.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Luni 22 februarie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1 – imediat dupa difuzarea de la tv.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!