Puterea Dragostei

Puterea dragostei din 24 februarie 2021 episodul 213

puterea dragostei 24 februarie 2021

Eu nu urmaresc live/vlog venit din partea familiei ‘ princiare’ de la Cluj, scuzati-mi ignoranta. Daca pe Bibisori/ Haita ii inteleg, celorlalti nu le gasesc nicio ‘scuza,’ e peste puterea mea de intelegere. N-am vazut prea multe doamne luand atitudine la injuriile, jignirile, obscenitatile celor 2 derbedei, tata & fiu timp de aprope 2 ani  pe vlog/live..dar aseara ‘ feministele’ au sarit in capul Biancai. Bianca a mintit, wtf, d-aia nu aveau ele somn in asteptarea adevarului. Am o intrebare, voi ati vazut live-urile Biancai?…caci vad ca, urmariti tot. Cand vreodata a spus Bianca ca, nu a vorbit cu el, cand? Si el a spus ca au avut interactiuni. Perioadele s-au succedat cand…silenzio stampa, cand au comunicat. A ascuns Bianca ca, inca mai tine la el si sufera? S-au blocat, s-au deblocat, un perpetuum mobile pe care Homalaul l-a strans in favoarea lui…marile dovezi, HALAL MASCUL! 1. De ce nu si-a aratat si el mesajele, Bianca vorbea singura? 2. Sunt cateva msj. care nu-i apartin Biancai, ea gramatical scrie corect. 3.A spus el, ‘ marele adevar’ ca, a contactat-o dupa editia wowbiz cand, a fost invitat Bobicioiul? NU, a omis. 4 Voi credeti ca, Bianca nu are inregistrari cu el,  serios? Dar, o fata singura de 21 de ani se pune cu ‘ inumanii astia fara mama, fara tata’, cu sarpe si omerta tatuate pe corp?

Puterea dragostei din 24 februarie 2021 episodul 213 HD

Care-si vantura doar banii( de imprumut sau fake), goldeanu de pe ei si traiesc precum cersetorii injurand, jignind, victimizandu-se pe spatele unei fete de 21 de ani. Bianca putea avea 100 de relatii, care-i problema ta,’ FIDELUL VIETII’, te-ai ridicat din patul ei,  pe muzica ei, pe mancarea ei , din casa ei si ai fugit in bratele Nicoletei aka Rata si de acolo ii tineai lectiile de daruire si amor pe care tu nu le-ai simtit. Doamnelor f suparate si afectate, am o lista imensa de exemple care ar inchide multe guri dar, din respect pt Bianca si pt ca vreau s-o protejez…ma abtin, cum m-am abtinut 7 luni, eu pot duce. Nu stiu cat mai poate duce ea, ok, a iubit fara limite, necontrolat, a facut greseli( tot pt a nu supara aceasta NAPARCA) dar, va spun un lucru…MEREU ADEVARUL E LA MIJLOC( la varsta asta ar trebui sa stiti…dar va manca limba la greu dupa 7 luni).

Asteptarea a luat sfarsit! Puterea dragostei sezonul 2 episodul 213, competitia care forteaza toate limitele si isi impune ca iubirea sa fie pe primul lor, incepe sambata, 24 februarie 2021 de la ora 11:00 cu doua difuzari pe zi, intrecand orice concurenta pe acest segment de piata.

Editie completa.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!