Puterea Dragostei

Puterea dragostei din 25 februarie 2021 episodul 214

puterea dragostei 25 februarie 2021

Of, cand o aud pe mucoasa asta mica Andrada…ma ia capul. Ea, Alexandra si Maria, parca au cumparat un pachet la oferta cu cuvantul – FALS-. Toata lumea e falsa, ele sunt CADRE.De ce nu pleci, de ce nu pleci? Asta-i problema lor. 1. Andrada s-a despartit de Alexandru, nici pana azi nu stim motivul. NU E FALSA!…desi Alexandru a spus ca nu fost indragostit de ea, si totusi au luat niste cecuri.  2.Ea a putut sa sufere 3 saptamani, si n-a plecat acasa, sa plece altii, uite asa! NU E FALSA! 3. Ea vrea sa-l cunoasca pe Cazi, Cazi care i-a spus ca, e naspa, grasa, si ca era ultima varianta.E noaptea mintii! NU E FALSA! Sa nu mai spun de razboiul cu Mada, Aya, Mariana….cel cu Alexandra, ghici ce? Acum se unduieste pe langa toate. NU E FALSA!

E o baba Vanga care le stie pe toate si NU E FALSA, ea si frati-su. Doar atat! PS. MARIANA, show-ul din seara asta, derizoriu total. Da stim…lata dupa Rares ai fost, ti-ai sacrificat iubirea pt prietenul Comanici. Te-as ruga sa urmaresti editia asta…o sa vezi ridicolul si victimizarea in forma pura. Azi ai folosit cuvantul LIBERTATE si te-ai tavalit de ras…cu omul care te-a jignit constant, Marineasca, totul era la adresa lui Comanici, erai LIBERA. De ce dreaq ai mai plans acum? Astept sa vad cat va dura iubirea ta pt Rares, mereu te-ai agatat ba de unul…ba de altul pt competitie.Acum esti libera, de ce nu pleci dupa Rares caci, esti fiarta dupa el.

Puterea dragostei din 25 februarie 2021 episodul 214 Online

Cu regret Alexandra  are grave probleme cu nervii, controlul de sine e praf, suferera de o suficienta ‘ patologiga’ ar trebui s-o analizati mult mai profund, viata ei nu se rezuma doar la concurenta Alexandra de la PD. La 26 de ani sa ai 2 casatorii esuate + un copil ridica multe semne de intrebare, dar EA nu si le pune din prea multa suficienta izvorata din maxima prostie, si inca ceva, NICIODATA nu te juri pe copilul tau, NICIODATA, indiferent care-i scopul sau persoana in fata careia te juri. Niciodata nu m-as jura pe copiii mei chiar daca as avea dreptate 100%.

Asteptarea a luat sfarsit! Puterea dragostei sezonul 2 episodul 214, competitia care forteaza toate limitele si isi impune ca iubirea sa fie pe primul lor, incepe sambata, 25 februarie 2021 de la ora 11:00 cu doua difuzari pe zi, intrecand orice concurenta pe acest segment de piata.

Editie integrala.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!