Survivor Romania

Survivor Romania Sez. 2 episodul 16 din 4 Februarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Voi il criticați pe Zanni pentru că la votat pe Jador.Dar ce ziceți de strategia celor slabi să dea afara cel mai bun concurent de la ei ? Am văzut Marilena se aseamănă lui Zanni spune doar adevărul si in fata chiar si la jocuri. Si are doar 3 meciuri pierdute din ce stiu.Dar asa mare invidia să fie la Războinici? A fost si in sezonul trecut cand cei slabi i-au eliminat pe Andrei si Karina care erau lideri in clasament la puncte.E la două capete ,daca pleacă Andreea scapă de un concurent slab ,iar daca pleacă Marilena ei vor scăpa de un adversar in lupta pentru trofeu.
Sa vedem dacă strategia a fost bună. Alin nu trebuia să spele totuși rufele așa mai ales că au avut o înțelegere. Musty, Starlin și Andreea ar fi trebuit să dea mai mult. Dar din păcate au cam lenevit unii dintre ei. Sunt Războinici care lupta pana la capăt, alții renunță încă din traseu.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 16 din 4 Februarie 2021 HD

Așa sau vorbit între ei să o voteze pe Marinela fiind bună Andreea nu are nici o șansă în fața marinelei ,iar votul publicului o să o aleagă pe Marinela Dar eu masi fi bucurat dacă îl vota pe Musty este foarte slab și vorbește mult.Alin este un fals una spune și alta face este a doua oară cînd nu a avut curajul să voteze cinstit la băieți de la războinici le e frică de fete dacă era după ei aveau toți o puncte cel puțin Sorin e un birfitor merita să plece atunci că nu e bun de nimic avem mulți oameni din astea în țară păcat de fete

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 16, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 4 februarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1 – imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!