Survivor Romania Sezonul 2 episodul 23 din 14 Februarie 2021

Survivor sezonul 2 online
Mulți vorbesc urat, jignesc! Totul pentru ce?! Din fata televizorului e tare usor sa comentați! Dar dacă ați fi fost acolo oare chiar atat de usoara va părea situația?! Da, și au asumat când ai plecat, dar pe parcurs s au schimbat stările lor psihice..moralul fiecărui concurent! Unii sunt puternici, alții sunt slabi și cedează! Nu trebuie judecați, batjocoriți! Sunt simpli oameni care au dorit sa se autodepășească! Îmi pare rău ca încă exista mentalități învechite și ura fata de proprii semeni!

Mie, Zanni mi se pare un om cu coloană vertebrală, care sancționează, in felul lui, niște acuze injuste și neprobate. Și mai sancționează și nu e singurul, măscăreala gratuită, vezi doamne, pentru audiență și voturi. Însă este corect și nu i-a votat pe cei pe care i-a sancționat, deoarece aduc puncte. Ce vreți corectitudine mai mare si caracter mai onest?

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 23 din 14 Februarie 2021 HD


Sa nu uitam ca la început a fost foarte apreciat chia a fost favoritul publicului pana în ziua în care și-a arătat colți. Faptul ca a crescut la orfelinat ar trebui sa fie mai milos mai puțin pervers decât este. Îmi pare rău ptr. el dar singur și-à săpat groapa faptul ca el calcă pe cadavre ca să câștige va fi exact momentul pierderi ceia ce sa și adeverit. Deci sus Jador!

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 23, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 14 februarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.
Varianta 1 - imediat dupa difuzare.