Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 28 din 25 Februarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Ca sa inteleaga tot romanul, ca m-ati spart cu moralitatea si petitiile vietii. Pai Zanni e blamat ca a injurat-o pe Elena( fiind ademenit sa o faca), dar Jador e votat incontinuare ca fiind un”caractter” frumos. Pai ala cand o injura pe saraca Georgiana de ziceau colegii lor ca nici nu pot reproduce si ca le e rusine sa o faca, Jador are caracter frumos,nu? Diferenta dintre astia doi este ca la Jador nu s-a dat nimic pe post din ce magarii a facut el, din pacate la Zanni s-au dat. Jador e votat masiv cand isi vâră barbatia in fata razboinicilor si in fata tuturor telespectatorilor(ca el e jmeker,deh).

Cand o face pun pariu ca va prapaditi de ras, atunci in fazele alea,nu se mai uita copii la TV,nimeni nu mai sustine moralitatea? Mno,Zanni e un copil care mai are multe de invatat despre viata,inca nu stie sa se prefaca, momentan reactioneaza cum simte in mom ala, ceilalti sunt mai batrani,stiu bine cu ce se mananaca. Zanni chiar e un copil inteligent si i-a facut pe multi din cuvinte,ceea ce e wow pt un pusti.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 28 din 25 Februarie 2021 HD

Nu mai comparați pe nici un concurent cu altul pentru caci nu seamănă fiecare are caracterul său am o intrebare daca erau fiicele voastre în locul elenei ce făceați aici ma refer la cei care apara si promoveaza astfel de caracter eu inteleg caci si elena a gresit dar zanni dacă era un getelmen nu vorbea asa mizerabil

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 28, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 25 februarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1 – imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!