Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 31 din 28 Februarie 2021

Survivor sezonul 2 online

Pentru prima data Jador a fost tras pe dreapta si asta s-a vazut .In ultimile dati a dat tot ce a putut pentru a aduce puncte echipei ,a adus chiar cate doua pe editie . A contat al naibi de mult in economia emisiunii de aseara lipsa lui ,pentru ca este unul dintre cei buni si pentru ca este un om puternic si ambitios . Trecand dincolo de rautatile unora care-i gasesc cele mai urate chestii este un tip volubil ,este glumet dar in acelasi timp isi ia rolul in serios si este un om cinstit .Ar fi avut N motive sa se razbune pe unii dintre colegi dar nu a facut asta niciodata ,lucru care spune mult despre caracterul lui .

Ma uit la el si ma uit si pe unele grupuri si de multe ori nu pot sa-mi dau seama cine-i mai de etnie ,el sau cei care-l batjocoresc in fel si chip . Nu stiu daca vreodata vom reusi sa devenim oameni in adevaratul sens al cuvantului , critica userule caraterele concurentilor , comportamentele lor la tv , umanitatea lor dar lasa etnia deoparte ,lasa familia sau lipsa familiilor deoparte ca nu este vina nimanui ca nu are familie.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 31 din 28 Februarie 2021 HD

Îmi pare rău,dar am ajuns la concluzia că Majda nu e un om de echipă!S-a făcut plăcută în felul ei dar am ajuns la concluzia că tot ce a făcut a fost pentru interesul propriu!Pierde meci după meci cu toate acestea insistă să joace,insistă că nu e slabă,se folosește de bunătatea celorlalți!Ăsta e egoism pur.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 31, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 28 februarie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!