Destine ratacite

Destine ratacite episodul 538 din 2 Martie 2021

destine ratacite 2 martie 2021 online

Vezi aici rezumatul video tradus din Destine Ratacite episodul 538 va fi difuzat in data 2 Martie 2021 – Lila se comportă ciudat după ce a văzut-o pe noua Roli! Simar aprinde o lumânare în templu, începe să se stingă, dar vine Roli și o salvează.  Toată lumea vine la puja.  Roli și Simar fac puja împreună.  Roli termină arti. Toată lumea este la masă, ia micul dejun.  Simar le arată un fel de mâncare și le spune să încerce, se vor ruga pentru cel care l-a făcut.  Mano îi spune că face cele mai bune feluri de mâncare. 

Simar spune că Roli a făcut.  Roli le spune să încerce, după atâtea zile a făcut ceva.  Shailu spune că este foarte gustos.  Sujata este de acord, spunând că este foarte bun.  Roli merge să aducă o băutură pentru toată lumea. Daksha și Lila intră în casă.  Toată lumea este șocată.  Simar este bucuroasă să le vadă.  Mataji îi invită să intre.  Bine ai venit în casa Baradwaj.  Simar o îmbrățișează pe Lila și o întreabă cum este.  Ea a răspuns că se simte bine.  Daksha spune că au venit s-o vadă pe Roli când au aflat că s-a întors acasă.  Ele întreabă cum este ea.  Simar spune că acum este bine, dar fața i s-a schimbat.

Destine ratacite episodul 538 din 2 martie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 538 cu traducere inclusa de la data de 2 martie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!