Destine ratacite

Destine ratacite episodul 540 din 4 Martie 2021

destine ratacite 4 martie 2021 online

Vezi aici rezumatul video tradus din Destine Ratacite episodul 540 va fi difuzat in data 4 Martie 2021 – Amar îi spune lui Simar că cineva i-a răpit pe Lila și Daksha și a prins-o în capcană. Acum o urmărește pe ea și întreaga familie. Dar își vor juca jocul despre care nu-i vor spune. Prem a venit. Amar laudă ceaiul, așa că spune că nu știe dacă să laude mai mult „pakore” sau ceai. Simar spune că nici măcar nu a făcut un „pachet”. Prem îi spune că Amar are obiceiul să caute ceva în felul acesta. Apoi îi spune lui Amar că a mâncat mâncare la hotel până acum, iar acum se va bucura de casă. Amar îi spune lui Simar că nu trebuie să petreacă timp în bucătărie din cauza lui, va avea timp și pentru Prem.

Sid o face pe Roli să se așeze, îi spune că știe ce gândește, dar nu-ți face griji. Simar are Prem și întreaga familie. Roli spune că are nevoie de o soră. Cineva îi pune o capcană. Trebuie să afle cine este. Sid îi spune că va afla, să nu se mai îngrijoreze. Simar vine și îi spune lui Roli să nu-și facă griji pentru ea, ea știe că ea (Roli) este forța ei. Ea crede că ea va fi bine, precum și că totul va fi bine. O obligă să ia medicamente. Cineva a aruncat un mesaj prin fereastră.

Destine ratacite episodul 540 din 4 martie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 540 cu traducere inclusa de la data de 4 martie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

Varianta 1.

Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!