Destine ratacite

Destine ratacite episodul 561 din 25 Martie 2021

destine ratacite 25 martie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 561 va fi difuzat in data 25 Martie 2021

Amar merge dupã Prem care duce fetele la autobuz. Apoi Prem se suie în maşinã şi se gândeşte la Simar. Apoi el opreşte Amar merge la el. Prem zice tu!? Amar zice cã a fost în comã douã luni. Prem zice cã Falsa Roli a zis tot. Cã Shruti l a hipnotizat pe Amar de aia a fãcut acele lucruri.  Amar zice cã e minciunã. Cã impostoarea a vrut sã l omoare nu Shruti. Amar zice cã Simar nu i a zis nimic? El zice sã l ducã la Simar.  Prem îl duce la Simar la spital.  La spital Simar e în salon cântã un cântec de leagãn. Prem zice cã e instabilã psihic. Prem zice cum Simar a împins o pe Mata gi pe scãri şi avrut s o sufoce pe Anjali şi a vrut sã spargã idolul zeiței. El zice cã niciun medic n a putut o ajuta. El spune cã dacã o prinde pe Shruti o omoarã..

Destine ratacite episodul 561 din 25 martie 2021 HD

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 561 cu traducere inclusa de la data de 25 martie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.

EDITIA COMPLETA.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!