Puterea Dragostei

Puterea dragostei din 12 Martie 2021 episodul 229

puterea dragostei 12 martie 2021
Vizionati aici pe site, dupa teledifuzarea la tv din data de 12 Martie 2021, emisiunea Romaneasca Puterea dragostei – sezonul 2 episodul 229 online integral.

Puterea dragostei din 12 Martie 2021 episodul 229 Online

Teribil de dureroasa despartirea dintre printesa Marineasca & Maria, au vorbit doar de voturi, top, care pe care l-a ridicat sau coborat, am plans, ei nu  sunt fomisti, coate goale, ei au iubit si-au dat tot in marea lor iubire. Nu mai departe de 3-4 zile, ‘barbatul’ din Marineasca urla, nu accepta ca, Maria sa vorbeasca cu alt barbat cat timp va sta el in competitie. Azi se pierde in bratele femeii afro, wtf! Daca nu intra d-soara afro, printesa Marineasca se mai tavalea, se mai victimiza vreo 4-5 saptamani in fata…unicei femei pe care si-a dorit-o in competitie, Mariuca de Chisinau. Bai esti prost, bai esti nebun?

Asteptarea a luat sfarsit! Puterea dragostei sezonul 2 episodul 229, competitia care forteaza toate limitele si isi impune ca iubirea sa fie pe primul lor, incepe sambata, 12 martie 2021 de la ora 11:00 cu doua difuzari pe zi, intrecand orice concurenta pe acest segment de piata.

Editie integrala.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!