Puterea Dragostei

Puterea dragostei din 15 Martie 2021 episodul 232

puterea dragostei 15 martie 2021
Vizionati aici pe site, dupa teledifuzarea la tv din data de 15 Martie 2021, emisiunea Romaneasca Puterea dragostei – sezonul 2 episodul 232 online integral.

Puterea dragostei din 15 Martie 2021 episodul 232 Online

Mda, Adriana  si Andrada s-au trosnit ieri, Andrada parca era fugita din cusca cu nebuni, 4 oameni o tineau, si ghici ce? In gala nici macar nu s-a adus vorba, nici materialul nu s-a dat, nici cartonase n-au existat. Va mai mirati de ce exista atata nebunie in cele 2 case? Nu exista pedepse, constrangeri, toata lumea face ce vrea. Ceva e  putred in Danemarca! Cred ca nici turcii nu sunt f corecti cu ei. Cred ca se intarzie cu salariile, cecurile, mancarea la cantina e mai subtire, sau poate nu mai exista, fetele nu mai stau la hotel…stau toate gramada intr-o casa. Cred ca si turci o dau de pereti cu contractul, au critici, nemultumiri din partea concurentilor, si atunci o dau la pace cu ei, inchid ochii la multe. Vad ca a disparut din peisaj si Husein de ceva timp.?

Asteptarea a luat sfarsit! Puterea dragostei sezonul 2 episodul 232, competitia care forteaza toate limitele si isi impune ca iubirea sa fie pe primul lor, incepe sambata, 15 martie 2021 de la ora 11:00 cu doua difuzari pe zi, intrecand orice concurenta pe acest segment de piata.

partea 1 de la ora 11.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!