Survivor Romania sezonul 2 Episodul 32 din 4 Martie 2021

Vă aşteptăm cu o nouă ediţie a emisiunii Survivor Romania sezonul 2 ep. 32 din 4 Martie 2021 difuzata Joi de la ora 20:00 in premiera pe KanalD.
Survivor sezonul 2 online
Nu mai spuneti ca, Culita si Cosmin a dezamăgit deoarece, de cand Culita a vb in acel consiliu Jador sa mai ponderat,nu mai face ca toate relele cu băieții cu fetele,se rezuma sa ii supere doar pe Războinici inainte facea zici ca era scapat de la nebuni!si alta chestie in acel consiliu toti au recunoscut că Jador atunci le aducea injurii,nu era ce trebuie inclusiv Morosanu a recunoscut asta fim cinstiti până la final.

Albert este concurentul cu cel mai mult bun simt, dar si obiectivitate. Se vede buna crestere in tot ceea ce face si spune. Este pacat de un asemenea om sa fie judecat de niste oameni care se maimutaresc si se complimenteaza reciproc (Musti, Sorin, Maria,,, Furnicuța'' etc). El este singurul care a privit aceasta emisiune ca pe un concurs, nu ca pe un spectacol de circ.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 32 din 4 Martie 2021 HD

Albert este într-o cădere liberă! De când a plecat Alin și Marilena, se simte și mai singur pentru că majoritatea coechipierilor nu îl apreciază și îl vor afară. Se înțelege bine cu fata aia nouă, Sindy. Sorin, Starlin, Maria, Musty și Mellina, nu prea îl agreează acolo. Sorin, din punctul lui de vedere, Albert nu se va integra niciodată cât timp va sta aici.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 32, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 4 martie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.
Varianta 1.