Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 38 din 13 Martie 2021

Survivor sezonul 2 online

Acum l-au votat pe Albert, stiind ca este sustinut de acasa, deci are sanse mari sa ramana in competitie. Daca este la fel de mult sustinut ca si saptamana trecuta, ceilalti concurenti nominalizati risca foarte mult, indiferent de tabara, in eventualitatea ca azi ar pierde Faimosii. Totul depinde de numarul de voturi.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 38 din 13 Martie 2021 HD

Dacă cineva plânge de bucurie la punctul decisiv, sare pe adversarul care a adus victoria, este victimizare? Nu vi se pare că exagerați puțin? Sebastian a plâns de bucurie la final, a sărit pe Culiță când a văzut că a adus victoria. Nu mai are omul voie să plângă nici de bucurie pentru echipă, că gata spuneți voi că este victimizare? Deja  începeți să mă enervați la maxim când vă aud cu  ‘victimizarea’ mai peste tot la orice lacrimă pe care o vedeți la tv. Nu știu unde ați văzut voi victimizare la Sebastian. Poate în capul vostru! (Cei care au spus acest lucru) Lucruri spuse din răutate pentru că nu suferiți persoana respectivă. Oamenii mai au și o poveste de viață în spate, au și ei sentimente nu pot să râdă mereu să facă pe plac publicului care vrea să vadă doar zâmbete din câte văd.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 38, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 13 martie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!