Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 42 din 20 Martie 2021

Survivor sezonul 2 online

Când o să realizeze Moroșanu cu cine sa aliat, o să fie prea târziu. Jador ia spus Elenei să voteze spre binele echipei, cu asta sunt de acord, dar că îi ce-a mai bună fata și mai bună și decât uni băieți, asta poate ia spus doar așa s-o încurajeze să voteze corect, că Elena față de Ana are o lună în plus în competiție și jumătate de puncte câștigate cu Mihaela și Roxana cele mai slabe războinice. Elena a jucat puțin teatru față de Jador, plângându-se cât de mult ia lipsit și a votat tot cum a vrut ea, și normal când știe că Jador nu va mai intra și crede că va ieși din nou favorită. Eu cred că va avea o mare surpriză duminică la consiliu. Lumea ar trebui să înțeleagă că ea de când a ieșit favorită numai dă doi bani pe echipă și crede că publicul o va duce până în finală.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 42 din 20 Martie 2021 HD

Nu știu câți au înțeles votul lui Zanni, eu sper după reacția Elenei că a înțeles mesajul lui Zanni, că dacă tot votează Moro cu inimioare, s-ar putea să-l piardă pe prietenul lui drag. Elena nu intelege că pe Antoneasca o doare undeva de prietenia lor, ea profită de naivitatea ei să stea cât mai mult în concurs. După ce la lins în fund pe jador, tot vot nu-l a dat, iar Zanni ia anticipat votul și dacă era rău cum îl cred mulți mai convingea două persoane și ajungea și Moro la nominalizare. Nu știu dacă Moro a înțeles ce-a vrut să demonstreze Zanni cu acest vot, mai mult ca sigur nimic, dar ar trebui să se uite la prietena ei Elena care in continuare nu vrea binele echipei, așa că nu-l acuzați pe Zanni el a vrut încă o data să vă arate cine este Elena, care acuma că este favorita publicului crede că nu mai are nevoie de nimeni, nici chiar de echipă.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 42, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 20 martie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!