Burlacul – Sezonul 2 Episodul 7 din 22 Aprilie 2021

Dezvaluiri de la cereminie starnesc interesul fetelor in editia la Burlacul Sezon 2 Episodul 7 online 22 Aprilie 2021prin depasirea propriei limite.
burlacul 22 aprilie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 22 Aprilie 2021 HD.

O greșeală recunoscută în acest fel și în acest context eu o apreciez.O să treci peste ,dar numai alături de o femeie potrivită care știe să pună punct și să o luați de la capăt .Să fii atent că sunt persoane care pune virgulă doar .Cea mai importantă într o relație este comunicarea ,respectul,starea de bine,liniștea care se așează seara la culcare.Succes din tot sufletul,ești omul care merită să te așezi ,iar ce ai făcut în viața este doar în defavoarea ta .Cîtă lume nu greșește dar nu știe nimeni.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 22 aprilie, de la ora 20.30, la Antena1.

Ultimul sezon al emisiunii Burlacul a fost difuzat de Antena 1 in 2015. Antena 1 a mai difuzat si varianta feminina a emisiunii Burlacul sub numele de Burlacita, o emisiune care a avut doar 3 sezoane. Burlacitele au fost: Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” devine noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar până acum, nu se cunosc date despre începutul noului sezon. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 va avea premiera vineri, 5 martie. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Andi Costantin, noul burlac, este in varsta de 29 de ani, este campion de fitness dar si antreprenor. Andi Constantin este din Baicoi, Prahova si a practicat mai multe sporturi: karate, kempo si fotbal, este stabilit in Bucuresti de ceva timp. Iubeste animalele, natura si este pasionat de motoare. In aceasta editie vor fi 25 de participante.

Varianta 1.

Varianta 2.