Burlacul

Burlacul – Sezonul 2 Episodul 8 din 29 Aprilie 2021

burlacul 29 aprilie 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 29 Aprilie 2021 HD.

Nu pot să mă abțin să spun că Simona e zeflemistă, aroganta, sfidătoare și antipatică; încă o descriu frumos. Nu as putea sa fiu niciodată geloasa pe cineva că ea, frumusețea vine din interior, iar ea e neagra la suflet. Seamănă cu Antonia, e și berbec ca ea, ce coincidenta! Mă irită specia lor. Frumoasa e Paula Seling care e și nobilă. Și în acest decor Ana,care e din alt film. Dar deh, show, interese, audiențe..oare tu, Andi, ești sincer cu tine? chiar ai venit pe bune să-ți găsești aici pe cineva? Scânteia aia de care zici tu păpușă, e rara și de cele mai multe ori nu face ca relația sa reziste. Îndrăgosteala trece…  Eu cred ca sentimentul de inferioritate pe care îl simteai vis-a-vis de Andi te-a făcut sa pleci. Discuțiile tale cu el ( cel puțin cum le-am văzut eu pe TV) se rezumau la niște lucruri banale, nimic profund, nimic interesant. 🥂 Ma opresc aici. Nu am dat cu hate niciodată, și nici nu am sa o fac.  Eu cred ca e mare lucru sa recunoști fata de tine care e de fapt problema.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 29 aprilie, de la ora 20.30, la Antena1.

Ultimul sezon al emisiunii Burlacul a fost difuzat de Antena 1 in 2015. Antena 1 a mai difuzat si varianta feminina a emisiunii Burlacul sub numele de Burlacita, o emisiune care a avut doar 3 sezoane. Burlacitele au fost: Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” devine noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar până acum, nu se cunosc date despre începutul noului sezon. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 va avea premiera vineri, 5 martie. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Andi Costantin, noul burlac, este in varsta de 29 de ani, este campion de fitness dar si antreprenor. Andi Constantin este din Baicoi, Prahova si a practicat mai multe sporturi: karate, kempo si fotbal, este stabilit in Bucuresti de ceva timp. Iubeste animalele, natura si este pasionat de motoare. In aceasta editie vor fi 25 de participante.

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!