Mireasa

Mireasa sezonul 3, episodul 32 din 12 Aprilie 2021

mireasa online

Nu  exista pe lume nimic mai greu decat sinceritatea, caci sinceritatea este cea mai indrazneata forma de curaj! Ei bine, sezonul acesta sustin OMUL Blaze, care a ales sa fie corect si atat de sincer, impartasind ceea ce are pe suflet! Competitional poate fi o greseala, insa viata continua si dupa Mireasa, iar pt omul Blaze solutia de a merge pe burta nu a existat, el a ales sa fie real si sincer, sa si verbalizeze trairile. Sinceritatea intr o lume falsa si plina de masti este o raritate, iar atunci cand cei din jur o intalnesc ar trebui s o pretuiasca, sa fii sincer, corect si drept inseamna sa ai caracter, adica sa ramai demn in orice situatie! Iar Blaze e omul care zambeste larg, este omul ale carui bunatate, optimism si speranta se transmit in exterior prin exuberanta sa, insa asta nu inseamna nicio clipa ca Blaze e haios si atat! Din contra, este un om profund ce traieste intens, pt care sentimentele, dragostea nu sunt doar o joaca, ci il definesc ca om!

Mereu am empatizat la mpfm in primul rand c un OM care eu credeam ca poate spune o poveste el insusi prin felul sau de a fi si da, descoperindu-l si-n interactiunile cu ceilalti, caci suntem fiinte sociale! Asa ca pt mine Blaze scrie povestea acestui sezon, dar el a inceput de mult a-si scrie povestea vietii sale, acum e doar o etapa a vietii sale pe care o traieste cu bune, cu rele, acelasi Blaze.

Mireasa din 12 Aprilie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 2 de Luni 12 aprilie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!