Adela – Sezonul 1 Episodul 20 din 27 Mai 2021

Noi descoperiri isi cauta solutii inainte de toate in Episodul 20 din 27 Mai 2021 lucrurile devin tot mai surprinzatoare in ambele familii.
adela 27 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 20 va fi difuzat in data de 27 mai 2021 Online.

Devine din ce in ce mai antipatica Cristina Ciobanasu, i s-au urcat fumurile actoriei la cap, ar trebui sa coboare, sunt actori mult mai buni ca ea in acest serial, chiar dintre cei tineri. Baiatul asta este foarte talentat, cu o minte foarte profunda pentru varsta lui, si unde mai pui ca e si atat de frumos ( singurul defect in rolul pe care il are haha), dar in ciuda faptului ca exteriorul nu-l ajuta de data asta, compenseaza genial prin talent. Nici nu stiam ca e fiul nu stiu carui fotbalist. Felicitari! Iar Cristina Ciobanasu il ia peste picior si crede ca e amuzanta. Tu esti pr*sta si nu intelegi, el a remarcat in rol tocmai lucrurile diferite de el, si i s-a parut o provocare sa le joace tocmai pe alea. Mi-a fost simpatica in trecut, dar incet incet imi schimb parerea, caracterul e din ce in ce mai neplacut.

Noul serial Adela, creat după licența Bahar: Viață furată și produs de Ruxandra Ion, debutează astăzi la Antena 1, de la ora 20.30.
Protagonistii serialului Adela sunt Mara Oprea (aflata la inceputul carierei), Ioana Alexandra Mosneagu (Fructul oprit (2018), Don’t read this on a plane (2020), Triplusec (2018) si Alecsandru Dunaev.

Serialul Adela va prezenta povestea celor doua surori, Adela si Andreea, dupa ce afla ca destinul uneia dintre ele ar trebui sa fie complet diferit.

Adela Sezonul 1 Episodul 20 din 27 Mai 2021 HD

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 20 cu difuzat online integral 27 mai 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Server 1.
Server 2.
Server 3.