Adela

Adela – Sezonul 1 Episodul 19 din 20 Mai 2021

adela 20 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site serialul Adela sezonul 1 episodul 19 va fi difuzat in data de 20 mai 2021 Online.

O dovada clara ca actorii sunt mercenari (persoana care, pentru bani, face orice fel de servicii) si nu cred in produsul final numit ADELA. Cum as putea sa urmaresc acest serial, cand actorii sunt dezinteresati de cele mai simple/de baza detalii ce compun serialul? Felicitari Cristina Ciobanasu pentru initiativa! Rusine Alexandru Dunaev, pentru dezinteres si abilitatile actoricesti mediocre.

Noul serial Adela, creat după licența Bahar: Viață furată și produs de Ruxandra Ion, debutează astăzi la Antena 1, de la ora 20.30.
Protagonistii serialului Adela sunt Mara Oprea (aflata la inceputul carierei), Ioana Alexandra Mosneagu (Fructul oprit (2018), Don’t read this on a plane (2020), Triplusec (2018) si Alecsandru Dunaev.

Serialul Adela va prezenta povestea celor doua surori, Adela si Andreea, dupa ce afla ca destinul uneia dintre ele ar trebui sa fie complet diferit.

Adela Sezonul 1 Episodul 19 din 20 Mai 2021 HD

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Episodul 19 cu difuzat online integral 20 mai 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Server 1.


Server 2.


Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!