Personale

Andra si David Stancu au ajuns la divort dupa 2 luni de casnicie

După o căsnicie de doar două luni de la ieșirea din emisiunea Mireasa, Andra și David Stancu și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și au decis să divorțeze. O veste neașteptată i-a luat prin surprindere pe fanii Mireasa, căci Andra și David Stancu au decis să-și spună ADIO la doar două luni de când s-au căsătorit. Jurămintele pe care și le-au făcut cei doi îndrăgostiți în casa Mireasa păreau desprinse din cărți și nimeni n-ar fi crezut că Andra și David Stancu vor ajunge să se despartă.

După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa”, a fost mesajul postat de Andra Stancu pe rețelele de socializare.

Se pare că, potrivit spuselor Andrei, sentimentele lui David s-au topit destul de repede, iar relația nu a funcționat prea mult în afara competiției. Deși în urmă cu doar câteva luni cei doi își declarau iubire și promiteau că o să fie mereu unul alături de altul, promisiunile s-au spulberat destul de repede.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!