Burlacul – Sezonul 2 Episodul 11 din 20 Mai 2021

Realizari mult prea tarziu ies in decor alaturi de Burlacul – Sezonul 2 Episodul 11 din 20 Mai 2021 fetele isi testeaza limitele inca neatinse.
burlacul 20 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 20 Mai 2021 HD.

Eu n-o prea inteleg pe Simona, sincer. Personalitatea ei e complet diferita fata de a mea, poate de-aia. Dar sincer nu-mi place atitudinea ei in emisiune, nici fata de fete, nici fata de Andi. Poate ca incearca sa para ceea ce nu e, poate chiar asa e ea in realitate, habar n-am. Cateodata imi da impresia ca e foarte increzatoare in ea, cateodata pare oarecum complexata, si nu stie sa fie naturala. Poate mai are de invatat, e inca tanara. Dar cu atitudinea asta, iti faci mai multi dusmani decat prieteni, chiar daca ea ar zice ca nu-i pasa ce zic altii.

Alexandra are dreptate in privința Simonei...Chiar e alta persoana in casa,amintiți va grup-date ul dintre Simona,Alexandra și Melissa, pe parcursul date Iui,Simona a fost posomorâta și plictisita,iar când a ajuns in casa fetelor era toată plină de fericire falsa și spunea ca a fost minunat, doar ca sa nu recunoască faptul ca a fost eclipsata de celelalte doua!!! Îmi plăcea de ea,dar deja exagerează cu măreția.

In legatura cu interventiile estetice, Oana arata cam la fel ca in serialul "Numai iubirea", nu si-a schimbat trasaturile de-a lungul timpului, deci tind sa cred ca secretul ar fi tratamentele de intretinere costisitoare, caci adevarul e ca si-ar permite. Si inca un lucru de apreciat la ea este ca e o mare iubotiare de animale si sustine asociatia Kola Kariola. Iar asta nu se poate spune despre acritura de Danutza.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.
Server 2.
Server 3.