Burlacul – Sezonul 2 Episodul 10 din 13 Mai 2021

Urmariti o noua editie din noul sezon Burlacul – Sezonul 2 Episodul 10 din 13 Mai 2021 incepand cu ora 23:00 unde concurentele spun totul pe fata.
burlacul 13 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 13 Mai 2021 HD.

Catrina e tinuta in emisiune ca face valuri si lumea casca gura la rautati... Zau e mai bine fara ea, ca sa se vada celelalte cum sunt... Asa Catrina le inchide gura imediat si nimeni nu si arata adevarata fata. Chestia e ca cine a fost atent in unul din primele filmari... Andi a zis despre Catrina ca nici fizic nu l atrage, a vrut sa o elimine. Apoi s a razgandit ca ea la pupat pe frunte.

Ar fi o greseala sa aleaga un nas pe sus, eclipsat de naturaletea si comportortamentul relaxat al altor concurente, ptr ca sunt cateva. Nicio pierdere. Una se vrea “ diva” si cealalta lupta ptr un “trofeu” ptr care  nu are uneltele necesare in bagaj, “stii ce zic”. La un moment dat vor iesi atat “monopolul” cat si “fitzoasa”, cred.

In concluzie, Andy, fraierut cum e, ne-a servit adevarul inafara emisiunii: nu simte nimic pentru Catrina, o tine acolo de show si o tortureaza pe psihic desi stie cat tine la el si ar putea sa i faca vant sa n-o mai chinuiasca; are ca preferate pe  Ana si Oana si Simona, dar pe Simona o barfeste; e in limba dupa Melissa si verbalizeaza clar asta, desi formatul emisiunii nu prea ar trebui sa-i permita . Concluzia mea? Asta a intalnit-o clar cat filma in Turcia pe Melissa si a adus-o in emisiune chitit ca sa castige si a ramas cu ea pana la urma. Si noua ne spune povesti de adormit copiii,  unii prosti. :)

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.