Burlacul

Burlacul – Sezonul 2 Episodul 11 din 20 Mai 2021

burlacul 20 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 20 Mai 2021 HD.

Eu n-o prea inteleg pe Simona, sincer. Personalitatea ei e complet diferita fata de a mea, poate de-aia. Dar sincer nu-mi place atitudinea ei in emisiune, nici fata de fete, nici fata de Andi. Poate ca incearca sa para ceea ce nu e, poate chiar asa e ea in realitate, habar n-am. Cateodata imi da impresia ca e foarte increzatoare in ea, cateodata pare oarecum complexata, si nu stie sa fie naturala. Poate mai are de invatat, e inca tanara. Dar cu atitudinea asta, iti faci mai multi dusmani decat prieteni, chiar daca ea ar zice ca nu-i pasa ce zic altii.

Alexandra are dreptate in privința Simonei…Chiar e alta persoana in casa,amintiți va grup-date ul dintre Simona,Alexandra și Melissa, pe parcursul date Iui,Simona a fost posomorâta și plictisita,iar când a ajuns in casa fetelor era toată plină de fericire falsa și spunea ca a fost minunat, doar ca sa nu recunoască faptul ca a fost eclipsata de celelalte doua!!! Îmi plăcea de ea,dar deja exagerează cu măreția.

In legatura cu interventiile estetice, Oana arata cam la fel ca in serialul “Numai iubirea”, nu si-a schimbat trasaturile de-a lungul timpului, deci tind sa cred ca secretul ar fi tratamentele de intretinere costisitoare, caci adevarul e ca si-ar permite. Si inca un lucru de apreciat la ea este ca e o mare iubotiare de animale si sustine asociatia Kola Kariola. Iar asta nu se poate spune despre acritura de Danutza.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!