Burlacul

Burlacul – Sezonul 2 Episodul 12 din 27 Mai 2021

burlacul 27 mai 2021 online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Burlacul din data de 27 Mai 2021 difuzata online in format HD.

Teodora sincer mi se părea o fată de treabă, nu înțeleg de ce a eliminat-o. Nici nu ia dat voie să se cunoască mai mult timp, deoarece de abia a venit la emisiune. Și nu înțeleg de ce aduceți mereu concurente noi, nu mi se pare corect față de celelalte fete. O faceți mai mult pentru show ca să aibă lumea ce vedea la tv.

Faptul că dorește să se folosească de Ornela pentru a afla de fete…nu știu ce, demonstrează că el își dorește din tot sufletul ca la sfârșit să poate să zică…îmi pare rău, nu am reușit să-mi găsesc sufletul pereche, rușine mare, crezi că suntem blocați la minte și nu te vedem cat ești de ipocrit, îmi pare rău, dar Andi nu e ceea ce spune că e, prea complicat se dă, apoi dă cu stângul în dreptul.

Alexandra pleacă este o fata deschisă și sinceră însă se respectă pe ea ,cred că va renunța doar pentru că, calitățile ei nu ii sunt destul de apreciate.Chiar dacă este încă mică în comparație cu multe de acolo a dat dovadă si de distracție, glume,sociabilă dar si maturitate si gândire faina si pozitivă.

Burlacul 2021. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1 vine in premiera. Noul prezentator Răzvan Fodor, se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Server 1.


Server 2.

Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!